Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gewoon doen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij praten daar niet alleen over. Maar doen het gewoon.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en milieu

Kwikstraat Carwash draagt graag een steentje bij het milieu en de leefomgeving. Alleen praten over MVO helpt niet. Wij laten dit terugkomen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Wij bieden enkele arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij onze eigen watervoorziening, waardoor we de enorme hoeveelheid water die wij verbruiken compenseren. Ook zijn wij sponsor van enkele lokale (sport)verenigingen en stichtingen.

Waar het kan werken wij samen met bedrijven uit Zeist of uit de regio. De gedachte daarachter is dat we elkaar binnen (de regio) Zeist een beetje moeten helpen. 

Daarnaast proberen wij het milieu zo minimaal mogelijk te belasten. 

Milieu

Wanneer u uw auto in een wasstraat wast, belast u het milieu stukken minder dan wanneer u dit zelf met de hand zou doen. In de wasstraat wordt al het vuil opgevangen in een grote put, wat wordt afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.

Wij gebruiken water uit onze eigen waterbron met Osmose water. Hierdoor wordt niet alleen uw auto beter schoon. Het zorgt ook voor een minder grote belasting op het milieu.

Regionaal samenwerken

Wij zijn van mening dat ondernemers uit dezelfde regio elkaar een beetje moeten helpen.

Daarom werken wij bij voorkeur samen met bedrijven uit Zeist en omgeving. Kwikstraat oprichter Gert Appeldoorn is daar ooit mee begonnen. En wij zetten dit gedachtegoed met veel plezier voort.

Sponsoring

Kwikstraat Carwash draagt graag een steentje bij aan verenigingen uit de buurt.

Wij zijn sponsor van deze lokale verenigingen:

  •